Kopenhagen auto & boot show 2019

Kopenhagen auto & BOAT SHOW gehouden in samenwerking met Kopenhagen Poker run heb je je ooit afgevraagd hoe 60.000 pk klinkt? Meer dan 60 motorboten zullen naar verwachting samen met show auto's uit heel Scandinavië deelnemen. De trofee wordt uitgereikt aan de beste Auto's in de show. Op. 12,00 deuren open (entreeprijs 20kR per Volwassen kinderen onder de 13 jaar gratis entree) bij. 16,00 motorboten arriveert bij Dragør Fort, KL. 17,00 snelheidstest in 4 boot klassen bij. 19,00 dank u voor vandaag Kopenhagen Poker run is een evenement waar de deelnemers gebruik maken van hun motorboten om speelkaarten te verzamelen op verschillende locaties in het geluid. De boot met de beste poker hand wint. Alle motorboten komen aan in het Dragør Fort in de namiddag, waar veel activiteiten plaatsvinden voor het publiek. Actionboats wordt geleverd met een ribboat en het zal mogelijk zijn en koop een reis voor een klein bedrag. Gratis parkeren voor het gebied rond Dragør Fort. Datum: zaterdag, 6. Juli plaats: Dragør Fort Prins Knuds Dam 1 2791 Dragør Zie meer op www.powerboats.dk/copenhagen-car-boat-show/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *