Kunstudstilling

Susan Lüth Hedegaard udstiller ”Landskaber” i Dragør Havnegalleri. Susan har gæstet galleriet en del gange og glæder sig til at vende tilbage. Susan Lüth Hedegaard arbejder på lærred, skifer og plexiglas samt kreerer ”skæve” krukker i stentøj.

Den drivende kraft i skabelsen af Susan Lüth Hedegaards malerier er naturens storhed, dens formrigdom og det evigt skiftende vejrligs mangeartede lys. Hun har udstillet rundt i det ganske land på gallerier og i kunstforeninger, med afstikkere til Italien USA og Sverige.

Udstillingen kan ses i perioden 30. maj 2022 – 12. juni 2022
Hverdage fra kl. 12. til 16.30
Weekender og helligdage 11.00 til 17.00

Dragør Havnegalleri, Strandlinien 17, 2791 Dragør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *