Jul på Amager Museum

Amagermuseets traditionella julmarknad öppnar sina dörrar på helgerna 21 – 22 november och 28 – 29 november för en tidsresa tillbaka till den goda och mysiga julen, som den firades i gamla dagar. Marknaden vimlar av julvaror, de gamla vardagsrummen är dekorerade med mysiga julteman och i de små båsarna görs kanderade äpplen och honungshjärtan dekoreras, medan lukten av hemlagade äppelskivor sprids i det mysiga gamla museumsköket.

På grund av nuvarande Corona-begränsningar stänger museet gäster i team. Var uppmärksam på den tidsperiod för vilken du köper biljetten. Biljetterna gäller under perioderna 12:00 – 14:00 eller 14:00 – 16:00 den relevanta dagen för de fyra julmarknadsdagarna. Det går inte att komma in utan en presentation av en giltig biljett, köpt via Billetto, och ALLA måste ha en biljett – barn i alla åldrar, vuxna och medlemmar i Museum Amagers museiföreningar, liksom medlemmar i ODM. Det är viktigt att vi kan kontrollera antalet gäster, leva upp till hälsovårdsmyndigheternas krav och se till att alla har en bra upplevelse. KOM ihåg att alla museumsgäster måste ha en sanitetsbinda inomhus på museet.

Köp biljetter här

Plats: Amagermuseet, Hovedgaden 4, 2791 Dragør
Datum: 21 nov 2020 kl 12: 00-16: 00 och 29 nov 2020 kl 12: 00-16: 00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *